Katkaravut salaatinlehdellä

perjantai 12. joulukuuta 2014



Jälleen on luvassa pikkusuolaista, jota on mukava napostella ystävien kanssa iltaa istuessa tai elokuvaa katsellessa. 

Katkaravut salaatinlehdellä

endiiviä tai sydänsalaattia
1,5 rkl majoneesia
1,5 rkl ketsuppia
0,5 rkl Worcestershire-kastiketta
sitruunanmehua
200 g (0,5 pss) MSC-merkittyjä katkarapuja 

Irrota salaatinlehdet toisistaan, huuhtele ja kuivaa. Asettele salaatit tarjoiluastiaan. 
Sekoita majoneesi, ketsuppi, Worcester-kastike ja sitruunanmehu keskenään. Jos maku on kohdillaan, nosta lusikallinen katkarapuja salaatinlehdelle ja tarjoile saman tien. 


Blogin arkistoista nostan muistutukseksi myös nämä herkut:


Rentoa viikonloppua!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.