Jouluinen sinappi

torstai 19. joulukuuta 2013



Hulluna sinappiin? Ehkä. Taidan kuitenkin ihan rakastaa sinappia, mutta teen sitä harvoin itse. Nyt pyöräytin sitä yhden purkin verran joulupöytään. Ei tarvinnut lähteä kauppaan ostamaan kermaa eikä keitellä seosta liedellä. Aineet vain sekaisin ja sinappi on valmis! 

Hunaja-kanelisinappi 

6 rkl sinappijauhetta
6 rkl rypsiöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
0,5-1 tl kanelia
0,5 tl suolaa
3-4 rkl kylmää kahvia

Sekoita sinappijauhe, öljy, viinietikka, hunaja ja suola keskenään. Lisää kahvia vähitellen, kunnes saat haluamasi paksuista sinappia. Yhdestä satsista tulee 2,5 dl valmista sinappia.

1 kommentti

  1. Tein tällä reseptilläsi sinappia suit sait sukkelaan. Hyvää tuli, mutta aika ytyä oli. Itse tykkään väkevästä sinapista kinkun kanssa, että peittää kinkun makua. Kylmä kinkku ei ole lemppareitani.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.