Valkoista parsaa rakuunan kera

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016






Parsakauden ollessa parhaimmillaan on pakko ottaa sesongista kaikki irti ja nauttia niin vihreästä kuin valkoisesta parsasta mahdollisimman usein. Useimmiten grillaamme parsan vain nopeasti ja maustamme suolalla ja pippurilla. Eilen oli uusien makuyhdistelmien vuoro ja mausteeksi pääsi yllättävästi rakuuna.

Valkoinen parsa paperikääreessä salottisipulin ja rakuunan kera 4 annosta

12 valkoista parsaa
1 salottisipuli viipaleiksi leikattuna
4 rakuunanoksaa
voita
suolaa ja mustapippuria

Kuori parsat ja aseta ne voipaperin päälle. Jaa sipulirenkaat parsojen päälle. Ripottele päälle vielä rakuunaa, suolaa ja pippuria sekä vuole voita päälle oman maun mukaan. Taita paperi paketiksi ja sido paketti.

Aseta voipaperi folion päälle ja nosta se grillin laidalle. Grillaa parsat epäsuoralla lämmöllä. Kypsennä niitä kansi suljettuna noin 20-30 minuuttia.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.