Avokadopuuro

maanantai 25. tammikuuta 2016




Puurot eivät ole koskaan olleet suurta herkkuani, mutta mitä harvemmin niitä on tullut syötyä, sitä paremmalta ne ovat alkaneet maistua. Perinteiset puurot kuuluvat viikonlopun rauhallisiin hetkiin, mutta arkisin erilaiset raakapuurot maistuvat minulle niitä paremmin. Yleensä laitan raakapuurot tekeytymään yön yli jääkaappiin, mutta tämän puuron voi nauttia saman tien. Kiinnostuin Puuro-kirjan ohjeesta siksi, että aika ajoittain tarvitsen juuri tällaisia pikkuruokia yliopistolle mukaan otettavaksi. Resepti toimi sen verran hyvin, että uskon purkillisen puuroa maistuvan vastedeskin välipalana pähkinöiden kera. Niitä saakin olla runsaasti, sillä kaipaan puuroon myös jotain rouskuteltavaa.

Avokadopuuro (2 annosta)

1 avokado
1 dl vastapuristettua appelsiinimehua
10-15 cashewpähkinää
(1 dl pinaattia)
1 rkl pellavansiemeniä
ripaus suolaa

Lisukkeeksi: pähkinöitä, manteleita, rusinoita, marjoja

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi ja nauti rapeiden lisukkeiden ja marjojen kera.

2 kommenttia

  1. Oi vitsit näyttää hyvältä! Menee testaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avokadopuuro oli jopa yllättävän hyvää! Sitä saa helposti muutettua suuntaan jos toiseen vaihtelemalla siemeniä ja nauttimalla sitä marjojen kanssa. Kantsii kokeilla!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.