Vadelmainen chiapuuro

maanantai 20. lokakuuta 2014






Voinee kai sanoa, että hurahdin vuosi sitten tuorepuuroihin. Ilokseni voin kertoa niiden kuuluvan elämääni edelleen ja juuri nyt on jälleen tuorepuurojen ja -vanukkaiden vuoro. Kun leipä ei maistu eikä kattilassa haudutetut hiutalepuurot innosta, heitän mieliainekset yöksi likoamaan nesteeseen ja seuraavan päivän aamiainen tai välipala on valmis. Helppoa kuin mikä! Tuorepuuroissakin suosin yksinkertaisinta tietä enkä halua tehdä niitä kymmenestä eri superfood-nimeä kantavasta aineksesta. Aineksia vaihtamalla saa joka kerta uudenlaista puuroa tai vanukasta.

Valmistin viikonloppuna tämän vadelmaisen chiapuuron käyttäen seuraavia aineksia:
- 2 dl vadelmia
- 3-4 rkl chiasiemeniä
- 3 rkl kookoshiutaleita
- 2 dl kaurajuomaa
- 1 dl kaurahiutaleita
- ripaus kanelia

Puuron päälle lisäsin vielä vadelmia, banaania, kookoshiutaleita ja minttua.
Tsekkaa inspiraationa toiminut Green Kitchen Storiesin video purkkiin valmistetusta tuorepuurosta. Iisii!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.