Ahvenherkku Lähi-idän henkeen

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014



Tutuksi tullut viikon kalaruoka syötiin pienellä uudella twistillä. Paistoin ahvenfileitä pankoleivityksellä (japanilaistyyppinen korppujauho) pannulla ja tarjosin ne juustokuminalla maustettujen porkkanoiden ja kikherneiden kanssa. Erittäin helppoa, mutta samalla sai taas syödäkseen uusia makuyhdistelmiä tutuista raaka-aineista. Nauti sinäkin tästä yksinkertaisesta herkusta!

Porkkanat uunissa

2 porkkanaa per ruokailija
1-2 tl juustokuminaa jauhettuna
suolaa, mustapippuria
öljyä pinnalle
  • puolita porkkanat, levitä uunivuokaan ja mausta
  • paista 200 asteessa 25 min

Paistetut kikherneet

1 prk kypsiä kikherneitä
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
oliiviöljyä pannulle
oliiveja
sitruunankuorta ja mehua
suolaa, pippuria
tuoretta persiljaa
  • paista valkosipulia öljyssä, mutta varo ruskistamasta sitä
  • lisää kikherneet ja anna niiden lämmetä
  • mausta herneet ja koristele persiljalla

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.