Cayennekanaa ja avokadoa

perjantai 2. marraskuuta 2012





Testasin alkuviikosta jälleen Martha Stewartin reseptiä, mutta kaikki ei mennyt ihan putkeen. Ostin nimittäin kaupasta vahingossa ohuita kanapihvejä ja ruoasta tuli erittäin mausteista. Ohje siis todellakin vaatii kanan rintapaloja, jos syö näitä sellaisenaan. Miehen kanssa tulimme tosin siihen tulokseen, että nämä cayennemausteiset kanat sopisivat täydellisesti tortillan väliin. Eli ehkä sitten ensi kerralla sellaista versiota.

Cayennemausteisia kanapihvejä ja avokadoa

4 luutonta kanan rintapalaa
1/4 tl cayennepippuria
1/4 mustapippuria
1 tl suolaa
öljyä paistamiseen

****
1 avokado paloiteltuna
1 punasipuli hienonnettuna
1 sitruunan tai limen mehu

  • sekoita cayenne-, mustapippuri ja suola keskenään ja hiero se kanan rintapaloihin
  • sekoita sen jälkeen avokado ja sipuli keskenään pienessä kulhossa. Seosta ei tarvitse välttämättä maustaa sen kummemmin. 
  • paista kanat pannulla pienessä määrässä öljyä
  • tarjoile salaatin kanssa ja lusikoi avokadoa-sipuliseosta päälle tai täytä tortillaletut salaatilla, avokadoseoksella ja ohueksi leikatulla kanalla

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.