Grillattua sikuria

maanantai 14. toukokuuta 2012

Sikuri matkalla grilliin.
Grillaus on toisinaan niin helppoa ja silti lopputulos on loistavaa! Hyvä ruoka voi valmistua yllättävänkin nopeasti. Puutarhahommat vievät nyt suurimman osan vapaa-ajasta eikä ruoka yllättäen olekaan pääosassa. Tämä ruoka valmistuu hetkessä ja maistuu niin sellaisenaan kuin lihankin kyljessä. Jes, tätä syödään uudestaan!

Grillattua sikurisalaattia

2 sikuria lehdet eroteltuina
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
suolaa
loraus oliiviöljyä
loraus balsamicoa
1-2 oksaa tuoretta rosmariinia, lehdet hienonnettuna
puntti persiljaa silputtuna

  • yhdistä ainekset keskenään persiljaa lukuunottamatta ja anna marinoitua vartin verran
  • grillaa nopeasti parilalla ja sekoita mukaan persilja

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.