Runebergin tortut

keskiviikko 12. tammikuuta 2011


Runebergin torttukausi on nyt sitten korkattu ja ensimmäisenä makutestiin pääsi Branderin torttu. Viime vuonna testasimme miehen kanssa viiden eri valmistajan tuotetta ja järjestys muodostui tällaiseksi:

1. Leivon Leipomo (perinteisen hyvä kaikin puolin)
2. Brander (perusmaku loistava, mutta hiukan liian kostea, liian vähän karvasmantelia, pienellä säädöllä ykkönen)
3. Lahdelman Leipomo (hyvä karvasmanteli, mutta tylsä, hiukan kuiva taikina)
4. Kakkukeisarit (hyvä maku, mutta aivan liian kostea, limainen pinta)
5. Hakasen Leipomo (aivan liian kuiva)...

Brander oli tälläkin kertaa hyvä, mutta tortun alaosa oli aivan liian kostea. Sama resepti lienee edelleen käytössä, mutta katsotaan mitä valmistajia tulee vastaan ja mikä sijoitukseksi muodostuu tänä vuonna. Mistä tulikin mieleen, että voisi itsekin tehdä yhden satsin testin jatkeeksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.